Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Onze volgende vergadering

Openbare Dorpsraadsvergadering 2022.

Dorpshuis "De Maire"

23/11/2022

Op woensdag 23 november 2022, om 19.30 uur, zal er een Openbare Vergadering van en met de Dorpsraad en de Dorpsleden gehouden worden.

Inmiddels zijn er uitnodigingen in de brievenbussen van de woningen in Zonnemaire bezorgd.

Een van de onderwerpen zal zijn het statutair aftreden van meerdere bestuursleden. Omdat hun termijn erop zit en zij graag ruimte geven aan andere Dorpsbewoners om zitting te nemen in de Dorpsraad.

Gelukkig hebben we al 3 kandidaten bereid gevonden om mee te doen aan de verkiezingen tot lid van de Dorpsraad. Maar we zijn naar nog meer mensen op zoek. Hopelijk melden zich nog, minimaal, 2 mensen die zich willen kandideren.

Bent, of kent, u iemand die graag actief wil meedenken, organiseren, overleggen en aan allerlei andere voorkomende bemoeienissen aangaande ons mooie dorp wil deelnemen? Meld u zich dan snel aan via info@zonnemaire.eu of mondeling bij één van onze huidige Dorpsraadsleden.

Verder zullen we terugkomen op de stand van zaken rondom de Dorpsvisie. Deze ligt al een tijdje bij de gemeente Schouwen-Duiveland. Echter, helaas, duurt de beoordeling door ambtenaren van de gemeente langer dan wij hadden gehoopt en verwacht. We praten u daarover bij.

Raadsvergaderingen Dorpsraad

Dorpshuis "De Maire".

12/10/2022

De volgende vergaderingen van de Dorpsraadsleden zijn voorzien op woensdag 12 oktober 2022 en dinsdag 15 november 2022 om 19.30 uur.

Wilt u iets bijdragen aan deze vergadering? Breng dan uw onderwerp in via info@zonnemaire.eu . Wij kunnen dit onderwerp dan eventueel op de agenda plaatsen.

Vervolgens zal op woensdag 23 november, aanvang 19.30 uur, de

OPENBARE DORPSRAADSVERGADERING

worden gehouden. Eveneens in Dorpshuis "De Maire".