Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Wij zoeken: Dorpsraadsleden!

September 25, 2022

UPDATE: Inmiddels hebben zich 3 mensen aangemeld als kandidaat voor de Dorpsraad. Graag zouden we nog, minimaal, 2 aanmeldingen als kandidaat tegemoet zien.

Alweer 4 jaar geleden zijn er nieuwe Dorpsraadsleden gekozen. Gekozen door de bewoners van Zonnemaire. Deze termijn van 4 jaar is deels in beslag genomen door de lockdown en alle beperkingen die ons door het Coronavirus waren opgelegd. Toch is er in die 4 jaar hard gewerkt aan diverse Dorps-aangelegenheden. Een "grote kluif" was, en deels is, het tot stand brengen van een Dorpsvisie. Dit werd gedaan op de door ons Dorp kenmerkende eigen "eigen-wijze" wijze.

Maar na 4 jaren vinden veel Dorspraadsleden het tijd om een stapje opzij te doen. Ruimte te maken voor andere Dorpsbewoners die ook hun bijdrage willen leveren. Het pluche moet niet gaan kleven, zo is de gedachte.

Dus we zijn op zoek. Op zoek naar mensen uit het Dorp Zonnemaire die zich willen inzetten voor het dorp. Willen overleggen met elkaar. Dingen tot stand willen laten komen. Praten met (andere) overheidsorganen.

Bent u, ben jij (we spreken ook graag de jongere mens aan), diegene die zich daarvoor belangeloos maar met overgave, vrijwillig maar niet vrijblijvend, wil inzetten? Of wil je meer weten wat het ongeveer inhoud en hoeveel tijd je er aan kwijt bent?

Mail dan naar info@zonnemaire.eu of spreek één van de huidige Dorpsraadsleden eens aan.