Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Nieuwsbericht Beatrixstraat Zonnemaire

March 31, 2021

Graag informeren wij u over de stand van zaken aan de Beatrixstraat in Zonnemaire, na de brand op 31 december 2020. Zoals eerder aangegeven gaan wij de woningen herstellen. Helaas duurt het proces richting herstel van de woningen langer dan gehoopt.

Beschadigde woningen herstellen

Door de brand zijn twee woningen onbewoonbaar geworden. Zeeuwland gaat de beschadigde woningen dus herstellen. De offertes voor sloop- en herstelwerkzaamheden zijn aangevraagd en besproken met de betrokken aannemers.

Wij hebben dit teruggegeven aan de verzekeringsexpert. Hij moet hier akkoord voor geven, voordat we aan de slag mogen. Dit duurt dus even, maar ligt zeker niet stil. Wij kunnen nu dan ook nog geen planning geven van de herstelwerkzaamheden. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Oorzaak brand

Brandweer en politie hebben de oorzaak van de brand onderzocht. Het is lastig te achterhalen wat de precieze oorzaak is geweest, maar de conclusie is getrokken dat het een noodlottig ongeval is.

Heeft u vragen? Stel ze gerust

Heeft u na het lezen van dit nieuwsbericht nog vragen? Sabina Adelaar, medewerker klant & omgeving, beantwoordt ze graag. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06 207 03 826 of mail sabina.adelaar@zeeuwland.nl