Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Nieuwjaarsreceptie met stamppottenbuffet

January 7, 2023

Het was fantastisch, goed bezocht en heel gezellig!

Zaterdag 7 januari 2022, vanaf 16.30 uur, was er de nieuwjaarsreceptie van en met de Dorpsraad. Aansluitend volgde er een stamppottenbuffet, verzorgd door Marlène.

Iedereen ontving bij binnenkomst 2 consumptiebonnen. Na betaling van de eigen bijdrage was deelname aan het stamppottenbuffet ook gewaarborgd.

Dat het gezellig was en smaakte was een understatement. De vrijwilligers van ons Dorpshuis "De Maire" en Marlène van der Wekken hebben een fantastisch buffet opgetuigd. Er werd met smaak van genoten en er was geen tekort. Na afloop van de maaltijd werden we nog vergast op een heerlijk ijsje. De opkomst was overweldigend. Met rond de 140 personen aanwezig was er een substantieel aantal dorpsbewoners op deze avond af gekomen.

De avond werd geopend door de nieuwe voorzitter van de Dorpsraad, Marcelino Levering, en ook Marlène deed nog een duit in het zakje via de microfoon. Marlène deed verslag van hoe de afgelopen jaren, globaal, voor haar waren verlopen als uitbaatster van "De Maire". Verder deed zij een oproep, aan de inwoners van Zonnemaire, om te laten weten hoe de inwoners invulling willen geven om het Dorpshuis gestalte te geven de komende tijd. Hieraan zal op andere wijze nog ruchtbaarheid worden gegeven.

De Dorpsraad bedankt de aanwezigen voor hun komst en de vrijwilligers van het Dorpshuis, alsook Marlène, voor de organisatie van een fantastische avond.