Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Verenigingen

Het kloppend hart van elke plaats is haar gemeenschap en ons dorp heeft een geweldige gemeenschapszin. Wij willen graag enkele van onze lokale organisaties aan u voorstellen die geweldig werk verrichten en zo helpen ons dorp tot een fijne plek te maken.

Watersportvereniging Bommenee

WSV Bommenee is in 2012 officieel opgericht door vijf inwoners uit Zonnemaire, gesteund door ongeveer dertig dorpsgenoten. Vanaf die tijd is hard gewerkt aan het realiseren van een eigen haventje in de voormalige werkhaven van Bommenede.
Bezoek website

Stichting Schoolbus Zonnemaire

Stichting Schoolbus Zonnemaire heeft o.a als doel om het vervoer voor schoolkinderen tussen Zonnemaire en omstreken en de basisscholen in Zierikzee en omstreken uit te voeren. De bus wordt gereden door vaste, onbezoldigde vrijwilligers uit Zonnemaire en omstreken.
Bezoek website

Harmonievereniging Nut en Uitspanning

Harmonievereniging Nut en Uitspanning is opgericht op 22 juni 1873. Modern denken en uitvoeren is één van hoogste prioriteiten van het gezelschap. Het is een uitdaging om nieuwe leden te vinden. Bent u op zoek naar een gezellige, actieve vereniging? Kunt u een muziekinstrument bespelen, of heeft u het altijd al willen leren? Komt u dan eens langs op de repetitie van de harmonie en/of minimonie op vrijdagavond of bij de slagwerkgroep op maandagavond in het dorpshuis!
Bezoek website