Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Dit is uw kans

Om niet alleen over de veranderingen te horen, maar zelf deel uit te maken van een gemeenschap die ze helpt te bewerkstelligen.

Wie wil er genegeerd worden?

Of erger nog, veranderingen zien die geen verschil maken voor u en uw dierbaren. Dorpsraad Zonnemaire maakt zich sterk voor één doel: zorgen dat uw stem gehoord wordt.

Wat wij doen

Wij zijn geen politieke organisatie. Wij fungeren als een platform waar u uw visies en ideeën kunt uitwisselen zodat deze aan de lokale overheid - gemeente Schouwen-Duiveland - en andere instanties gepresenteerd kunnen worden. Onze raad bestaat uit zeven vrijwillige leden, allen inwoners van Zonnemaire met elk een eigen aandachtsgebied.

Hoe kunt u helpen?

Momenteel houden wij jaarlijks twee openbare vergaderingen. Wij verzoeken u dringend hier aan deel te nemen! Ook bieden onze website en social media kanalen de mogelijkheid om op elk moment vragen te stellen of suggesties te doen.

Laten we samen meer bereiken

Wij geloven van harte dat leven op een eiland niet betekent dat iedereen op zijn eigen eilandje leeft..! Dat betekent ook dat we samen het beste moeten maken van wat we hebben. Heeft u ideeën over het nog beter en mooier maken van ons dorp? Laat het ons weten.

Neem contact opDe volgende vergaderingen

We kunnen allemaal trots zijn op

Onze verenigingen

Wilt u meer te weten komen over een aantal van onze lokale organisaties en verenigingen die geweldig werk verrichten in onze gemeenschap? Klik dan op de link voor meer informatie.

Ontdek meer

Zien en
eten

Van een ontspannend biertje en een heerlijke maaltijd op een zonnig dorpsterras tot een fietstocht met het hele gezin in onze charmante landelijke omgeving, er is genoeg te zien en doen in Zonnemaire.

Ontdek meer

Natuur

Schouwen-Duiveland is een paradijs voor vogelliefhebbers. De Naterkreek is vlakbij het dorp en is de perfecte plek om de lepelaar, de bruine kiekendief en andere soorten te spotten.

Ontdek meer

Bommenede

Veilig verstopt en weg van de drukte vindt u het pittoreske Bommenede; een haventje en strandje aan de Grevelingen. Te midden van weelderig groen en lokale bootjes is dit een perfecte plaats om met familie of vrienden van een dagje aan het water te genieten.

Ontdek meer

Geschiedenis

Van het fascinerende verleden van Bommenede en Nobelprijswinnaar Pieter Zeeman tot de verwoestende watersnoodramp van 1953, vindt u in ons dorp een rijk stukje geschiedenis. Klik hieronder om meer te weten te komen.

Ontdek meer

Kerk

Onze historische kerk dient de gemeenschap met bijeenkomsten en ondersteuning. Klik hier om meer te weten te komen over alles wat zij doen.

Ontdek meer